June 27, 2017, 05:33:45 am
News:
Pages: [1]
Print
Author Topic: Main board dying?  (Read 2468 times)
meanmistermustard
Newbie
*
Posts: 17


View Profile
« on: April 13, 2011, 06:42:01 am »

I hate to think I may be losing my favorite DAC but lately when I plug in the USB jack it does not connect to the computer-Ubuntu - as it used to.  I've found that, so far,  if I erase the NAND it will then connect.
Is this an indication that the N2 is ready to give up the ghost?
Hopefully I am needlessly concerned as I've only had to do this the last couple times but it never behaved this way in the past and I haven't had any luck finding a used backpack lately.
Maybe that OSD thingy is selling enough to finance production of the long awaited N3?
I sure hope so!
Logged
ChadV
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1611


View Profile WWW
« Reply #1 on: April 13, 2011, 10:52:37 pm »

Are you using the USB port on the brain or the backpack?
Logged
meanmistermustard
Newbie
*
Posts: 17


View Profile
« Reply #2 on: April 17, 2011, 05:32:27 pm »

The backpack's USB is all I've ever used.
Logged
ChadV
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1611


View Profile WWW
« Reply #3 on: April 17, 2011, 09:19:48 pm »

Does it do anything different if you detach the brain before connecting it?
Logged
meanmistermustard
Newbie
*
Posts: 17


View Profile
« Reply #4 on: April 20, 2011, 07:28:05 am »

I hadn't thought to try that.
I'll see if there's a difference next time it happens.
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to: