June 24, 2017, 08:57:56 am
News:
Pages: [1]
Print
Author Topic: Recording  (Read 2824 times)
fpe
Newbie
*
Posts: 33


View Profile
« on: June 26, 2012, 02:09:50 pm »

Hello  -- In all the years I have owned my neuros I never used it to record. I  just tried for the first time today -- just to clarify .... the user guide manual noted that the recording can be done with the internal mic or an external mic /  line-in  -- I tried using an external mic -- not sure if the mic is working --  but the input / jack say 'line in'

does this input  require a true  line level input input or a mic level ?

Frank
Logged
ChadV
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1611


View Profile WWW
« Reply #1 on: June 26, 2012, 07:14:55 pm »

Line level.
Logged
fpe
Newbie
*
Posts: 33


View Profile
« Reply #2 on: June 26, 2012, 07:46:01 pm »

Line level.

umm ... can you recomend a amp pre-amp to for a mic to work with the unit?

Logged
ChadV
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1611


View Profile WWW
« Reply #3 on: June 27, 2012, 06:29:46 pm »

Not personally, no.  I always recorded off of a mixing board or with the internal mic.

There are a couple of threads laying about on the topic, though.
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to: